"Fushata e Durrësit ndërmjet Cezarit dhe Pompeit" me cilësime të veçanta të gjeografisë historike nga teatri i luftës në Shqipëri. Autori G. Veith, përkthyer nga Kostaq Xoxa. Shtëpia botuese 55, faqet e librit 190.


Artikuj të ngjashme.


Beteja e Dyrrahut