Gëzim Dibra (8 nëntor 1956 - 12 gusht 2011) ishte deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë në vitet 2009 - 2011.

Gëzim Dibra
Deputet në Kuvendin e Shqipërisë
(2009 - 2011)
U lind në8 nëntor 1956
Vdiq12 gusht 2011
Kombësiashqiptar
Profesionipolitikan

Gëzim Dibra lindi në Shkodër8 nëntor 1956. Ka mbaruar studimet e larta në Fakultetin Juridik. Në zgjedhjet parlamentare të vitit 2009 u zgjodh deputet i Partisë Demokratike për Qarkun e Shkodrës në Legjislaturën e 18-të të Kuvendit të Shqipërisë. Ai ishte anëtar i Komisionit Parlamentar për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin.

Gëzim Dibra ishte një ndër biznesmenët e parë në zonën e Shkodrës në fillimet e viteve ’90. Vdiq më 12 gusht 2011.