Gazi natyror në Shqipëri

Në ShqipëriRedakto

Gaz nayror është nxjerre ne Shqipëri ne Qyteti Stalin si edhe ne Divjakë duke filluar qe nga viti 1968 me 70 mcm për vit. prodhimi me i larte ka qene ne vitin 1982 me 0937 Bcm Numri i pergjitshem i puseve te shpuara është ne total 500.

Shih edheRedakto

https://web.archive.org/web/20140715010247/http://www.narucpartnerships.org/Documents/Natural%20Gas%20in%20Albania_Chairman%20Nepravishta_Alb.pdf

http://www.energjia.al/energjia/gazi-natyror


http://www.zeriyt.com/nafta-dhe-gazi-shqiperia-e-pasur-si-kuvajti-t41101.0.html

http://www.albanien.ch/forum/newinst/viewtopic.php?f=13&t=9458