Genti Kame është një aktor shqiptar, por që njihet për rolet e tij të shumta në filma të huaj italian, gjerman, zviceran, francez, por edhe në prodhime shqiptar si Maya dhe Një ditë e mrekullueshme.

Kinematografia

Redakto
 • Les hommes de l'ombre (2012)... Konstantin Raskoklov
 • Maya (2011), Samiu
 • Engrenages (2010)... Niko
 • Crimini (2007-2010)... Mirko
 • Sur le fil (2010)... Domino
 • Ci sta un francese, un inglese e un napoletano (2008), Jean André
 • Cinq Soeurs (2008)
 • Roulette (2007), Ilir
 • Io e Mamma (2006)
 • Les bronzés 3: amis pour la vie (2006), roja hotelit
 • Passo a due (2005), Adrian
 • Longue peine (2005), Teddy
 • Soldati di pace (2002), Rade Petrovic
 • Një ditë e mrekullueshme (2002)

Lidhje të jashtme

Redakto