Gjakovapress është gazet lokale e përmuajshme që filloi të botohet nga viti 2007 dhe që është prezente me amzë në rrjetë.

Gazeta Gjakovapress botohet nga Nërmarrja Botuese Shitëse "MISS", dhe për kryeredaktor (përgjegjës) ka Zeki Vehapi-n.

Redaktor i fotografisë Shkëlzen Rexha

Realizimin teknik për shtyp e bënë EXEdesin.

Rreth gazetësRedakto

Gazeta Gjakovapress është e pasuruar me lajme nga qyteti i gjakoves. Te arriturat dhe krijimtarit e Gjakovarve brenda dhe jashtë Gjakovës.

RubrikatRedakto

Gazeta Gjakovapress ka rubrika mjaft te popullarizuara si: Fejtone, Intervista, Humoreska e shum rubrika tjera.

Numra të gazetësRedakto