Gjashtëmbëdhjetë (16) Numri që vjen menjëherë pas pesëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me pesëmbëdhjetë edhe një.


BurimiRedakto

  • Fjalor i gjuhës së sotme shqipe.