Gjuha volof

gjuhë e folur në Senegal
{{{emëri}}}
Flitet në: {{{shtet}}}
Vendi: {{{vendi}}}
Numri i Folësve: {{{folësve}}}
Renditja: {{{renditja}}}
Gjenetika

Klasifikimi:

{{{gjuha familjare}}}

  {{{emëri}}}

Statusi Zyrtar
Gjuhë zyrtare e: {{{shtet}}}
Rregullohet nga: {{{institucion shtetëror ose komunal}}}
Kodet e gjuhës
ISO 639-1 {{{iso1}}}
ISO 639-2(B) {{{iso2}}}
SIL {{{sil}}}

Gjuha Volof është gjuha që flitet në pjesën perëndimore të Afrikës.

Shiko dhe këtë

Redakto