Gjurmë të shpirtit shqiptar

Gjurmë të shpirtit shqiptar.jpg

Gjurmë të shpirtit shqiptar revist në gjuhën shqipe. Ajo synon të gjejë veten në të gjitha trevat dhe zonat etnofolklorike të Shqipërisë, Kosovës, shqiptarëve në Maqedoni, Mal të Zi, tek arbëreshët, arvanitasit, grupet e diasporës shqiptare në Amerikë etj.