"Gjysmëbota" mbresa, biografi, intervista me Autore Kozeta Zavalani. Shtëpia botuese "Medaur", faqet e librit 336. ISBN 978-99943-59-29-5

Në librin:"GJYSMEBOTA" Mbas përshkrimit bukur të mbresave nga New York, Chikago, Kalifornia, majami e St. Croix, Virgin Island, USA. Kanada, Norvegjia, Greqia, Maroku, Palermo, Varshava, nga Konferenca WIN – Zvicer, etj.do të lexoni jetët e 60 grave të ndryshme e të suksesshme:

1. Agnes Gonxha Bojaxhi-Nënë Tereza

2. Aida Bode

3. Anna Vissi

4. Angjelina Xhara

5. Astrid Sollid

6. Aurela Anastasi

7. Betool Khedairi

8. Branka e Bekim Fehmiu

9. Danna Beal

10. Diella Loshi

11. Donna Messer

12. Dorotea Horodyska

13. Eliza Dushku

14. Elmiha Drishti

15. Elfrida Zefi

16. Elvira Dones

17. Enrieta Sina

18. Fitnete Murati (Gashi)

19. Flutura Açka

20. Flutura Maçi

21. Gisèle Rufer

22. Hëna Këlcyra (Klisura)

23. Hillari Klinton

24. Hueda el Sajed

25. Ingrid Gustafson

26. Katarzina Minollari

27. Klara Kodra

28. Lajla Pernaska

29. Lirie Mehmeti

30. Liri Berisha

31. Luiza Xhuvani

32. majlinda Bregu

33. Marcie Ries

34. Meri Lalaj

35. Merita Çoçoli

36. Milena Nurka

37. Mimoza Bineri

38. Mina Caushi

39. Mina Hasanaj

40. Mirela Bogdani

41. Mirjana Kuka

42. Mirela Sula

43. Nora Malaj

44. Rubena Moisiu

45. Shejnaze Zymberi

46. Shqipe Malushi dhe Biba

47. Saemira Pino Gjipali

48. Solange d’Angely

49. Susan Zogu

50. Suzana Turku

51. Suzana e Taisja Karagjozi

52. Suzanne Tesselaar

53. Tanja Ostojic

54. Teuta Topi

55. Terry Neese

56. Valdete Antoni

57. Vera Lesko

58. Vjollca Bakiu

59. Yvette deLaubanque

60. Rosalia Castellano Cervera.