Gmail është pjesë për shërbime të postës elektronike ofruar nga korporata Google Inc.

Edhe pse Gmail ose Googlemail si shërbim nuk daton herët arriti shumë shpejt të bëhet i njohur ndër shfrytëzuesit. Shkaku i arritjes së një popullariteti të shpejt ishte thjeshtësia, njëkohësisht lidhja në Googlepages (shëbim për krijimin e faqes personale) e më së shumti hapësira e madhe e kutisë postale me mbi 2793 MB (regjistruar më 13 dhjetor 2006) dhe gjithnjë në rritje e sipër.

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto