Godina

strukturë me një çati dhe mure që qëndrojnë pak a shumë përgjithmonë në një vend

Godina është një objekt zakonisht i ndërtuar ndër tjera nëpërmjet të goditjeve (rrahjeve) të elementeve të elemeteve të ndërtimtarisë.

ndërtesë

Shiko dhe këtë Redakto