Greg Delawie

diplomat amerikan

Greg Delawi është diplomat amerikan. Që nga 24 korriku 2015, ai është ambasadorë i SHBA-veKosovë. Ai është i martuar me Vonda Kimble Delawie. Ata kanë dy fëmijë. Greg fol katër gjuhë; gjermanishten, turqishten, italishten dhe kroacishten.