Eni është një djalë 18 vjeç, autist i cili jeton vetëm me të atin. Suela është gruaja që ka filluar të bëhet pjesë e familjes nëpërmjet marëdhënies së saj me babain e Enit. Enit nuk i pëlqen kjo gjë aspak. Babai vdes aksidentalisht dhe Eni mbetet duke jetuar në një shtëpi me Suelën. Gruaja bën shumë përpjekje për t’u afruar me djalin, por vetëm e fundit i afron ata, dhe jo vetëm ata dy.


[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

Multimedias Marubi

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok