Hafiz Ali Ulqinaku : jeta dhe vepra

Hafiz Ali Ulqinaku : jeta dhe vepra libër me autorë Faik Luli, Islam Dizdari. Botuar në Shkup nga "Logos-A", në vitin 2005. Faqet e librit 477. ISBN 9989-58-156-8