Hajredin Arifi nga fshati SellceTetovë, Maqedoni ushtarak shqiptar, dëshmor i luftës në Maqedoni.

Hajredin Arifi ju kishte bashkuar forcave shqiptare që luftonin edhe më tutje pas çlirimit të Kosovës për lirin e shqiptarëve në territoret e administruara nga Maqedonia, gjatë viteve 2000.

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.