Haki Beleri (1919-2003) ishte krijuesi i shkollës së leximit të buletineve informative në Radio Tirana, violinë e parë në Orkestrën Simfonike të TOB-it, si dhe përkthyes libretesh të disa operave nga italishtja.[1]

Referime Redakto

  1. ^ Plasari, Kaliopi (26 tetor 2013). "Portretet e folësve dhe radiokronistëve të parë të Radio Tiranës". Arkivuar nga origjinali më 4 shtator 2017. Marrë më 10 janar 2018.