Halil İbrahim Kalaycıoğlu

aktor turk

Halil İbrahim Kalaycıoğlu i lindur më 1 janar 1957, është një aktor turk.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu
U lind në1 janar 1957
KombësiaTurk

FilmografiaRedakto

  • 2010-: Hür Adam
  • 2009-: Dede Korkut Hikayeleri
  • 2008-: Umut Adası
  • 2007-: Son Osmanlı Yandım Ali
  • 2006-: Tramvay
  • 2005-: Çalınan Ceset

SerialetRedakto

  • 2021-2022: Gönül Dağı
  • 2020: Kaık Gidelim
  • 2020: Hercai
  • 2019: Kimse Bilmez
  • 2010-2015: Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2010: Ötesiz İnsanlar
  • 2013: Nizama Adanmış Ruhlar
  • 2012: Kurt Kanunu (dizi)
  • 2010: Farklı Desenler
  • 2009: Kız Kaçıran
  • 2009: Kırık Kalpler
  • 2009: Kahramanlar
  • 2009: Aman Annem Görmesin
  • 2005-2007: Acı Hayat
  • 2004: Cennet Mahallesi
  • 2004: Büyük Buluşma
  • 2001: 24 Saat
  • 2001: Lise Defteri
  • 2001: Seni Yaşatacağım
  • 2001: Koçum Benim
  • 2001: Tuzu Kurular