Hans-Hermann Hoppe (lindur më 1949) është një Profesor Emeritus i Ekonomisë në Universitetin e Nevadas, Las Vegas dhe një kontributor tek Mises Institute.

Hans-Hermann Hoppe

Veprat Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Shënime dhe referenca Redakto