Hapësira të kulturës Islame : Berati

Hapësira të kulturës Islame : Berati libër me autorë Qeramudin Durdia, Agim Mehqemeja, Bedri Telegrafi dhe Agim Mehqemeja (red.). Botuar në Berat nga "Mendimi i lirë", në vitin 1999. Faqet e librit 198.