Hardee's është një restorant amerikan me ushqime të shpejta që fillimisht filloi në 1960. Kjo është kryesisht për shtetet Midwestern të Shteteve të Bashkuara. Restoranti shet gjokse pulash, patate të fërguara dhe hamburgera. Wilbur Hardee ishte themeluesi i Hardee's.

Burime Redakto