Hasan Çipuri (Tomin, 10 shtator 1935 - Tiranë, 29 shtator 2017) ka qenë ushtarak, leksikograf dhe terminolog shqiptar.[1]

Referime Redakto

  1. ^ Shoqata e Gjuhësisë Shqiptare (29 shtator 2017). "Prof. dr. Hasan Çipuri (1935–2017)". linguaalbanica.wordpress.com.{{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja)