Haxhi Shkoza (Tiranë, 31 mars 1888 - 23 mars 1957) ka qenë ekonomist dhe nëpunës i administratës së shtetit shqiptar, i shquar për vëllimin Financat e Shqipnís 1839-1934.[1]

BiografiaRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Civici, Adrian (25 korrik 2021). "Haxhi Shkoza, ekonomisti numër një i Oborrit Mbretëror që u bë llogaritar i Kooperativës së Berberëve". memorie.al.