Helena e Durrësit : dramë e familjes Topia

Helena e Durrësit : dramë e familjes Topia libër (Letërsi shqipe, Dramë) me autor Besnik Alibali dhe Muhamet Malilaj (pikt.), Merita Thartori (Kuçi) (red.). Botuar në Tiranë nga "Argeta-LMG", në vitin 2014. Faqe 104.