Henry Ford

Themeluesi i vetures se pare

Henry Ford (30 korrik, 1863 – 7 prill, 1947) ishte një industrialist amerikan, thmelues i Ford Motor Company, një mbështetës i zhvillimit të prodhimit në seri dhe masiv.

Fordi në vitin 1919

JetaRedakto

KarrieraRedakto