Histori e Ali Pashë Tepelenës i mbiemëruar “Asllan i Shqipërisë”

Histori e Ali Pashë Tepelenës i mbiemëruar “Asllan i Shqipërisë” libër me autor Panagiotis Aravantinos dhe Ilo Mitkë Qafëzezi (adapt. dhe parath.). Botuar në Bukuresht, në vitin 1923 (Edicjë e 2-të). Faqet e librit 187.

Shënime: Aut. sipas origjinalit të botuar në vitin 1895. - Në kopert. e pasme një listë e botimeve të Ilo Mitkë Qafëzezit.- Bibliogr.