Histori e gjakosur : rrënjët historike të Kosovës; udha luftarake e qyteteve nëpër kohë; të shohim të vërtetën drej e në sy

Histori e gjakosur : rrënjët historike të Kosovës; udha luftarake e qyteteve nëpër kohë; të shohim të vërtetën drej e në sy. Libër me autor Myslim Islami dhe Sami Çabej (red.), Polikron Tamburi (red.). Botuar në New York nga Organizata "Lidhja e Prizrenit", në vitin 2000. Faqe 349.