Historia e Skënderbeut (Odhise Grillo)

Historia e Skënderbeut Autori: Odhise Grillo. Botuesi: Dituria. Faqet e librit 96.

Skënderbeu, heroi kombëtar shqiptar, që luftoi kundër pushtimit osman për pesë shekuj më radhë. Jeta, betejat, fitoret, trimëria dhe zgjuarsia e heroit janë pasqyruar me mjeshtëri në këtë libër.