Hosteni, e diel 12 korrik 1987.jpg

Është një revistë shqiptare e humorit dhe e satirës. Revista ka qenë si organë gjatë kohës së komunizmit në Shqipëri. Kryeredaktori më jetëgjatë i revistës ka qenë Niko Nikolla.


Ballina të revistësRedakto