Hoxhë Kadriu (Kadri Prishtina)

Hoxhë Kadriu (Kadri Prishtina) libër me autor Eqber Skëndi dhe redaktor Vasfi Baruti. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1992. Faqe 222.