Hoxha Kadri Prishtina : jeta dhe vepra

Hoxha Kadri Prishtina : jeta dhe vepra libër me autor Pal Doçi. Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2005. Faqet e librit 163. ISBN 99943-711-4-2