I rritur nënkupton çdo person, që i ka mbushur 18 vjet, sipas Ligjit Themelor të Punës. [1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR ARSIMIN DHE AFTËSIMIN E TË RRITURVE Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.