Imigrimi

lëvizje e njerëzve në një vend apo rajon tjetër në të cilin ata nuk janë vendas

Imigrimi, (antonim i fjalës emigrimi), është procesi i ardhjes së popullsisë në ndonjë hapësirë, të shkaktuar nga faktorë të ndryshëm.

Emigrantët evropianë që mbërrijnë në Argjentinë

Shiko edheRedakto

  Commons: Immigration – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale