Hape menynë kryesore

Infrastruktura nënkupton çdo objekt fizik dhe sistem që drejtpërdrejtë ose tërthorazi ofron shërbime ose gjëra me vlerë në interes të publikut të përgjithshëm.[1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR PROCEDURËN E DHËNIES SË KONCESIONEVE Në amëzën assembly-kosova.org