Inspektor nënkupton personin zyrtar, specialist në fushën e inxhinierisë së ndërtimit dhe teknologjisë së produkteve të ndërtimit, që inspekton zbatimin e këtij Ligji.[1]

Burimi i të dhënave Redakto

  1. ^ LIGJIN PËR INSPEKTORATIN E PRODUKTEVE TË NDËRTIMIT Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine