Institucioni mbështetës shëndetsorë

Institucioni mbështetës për institucionet publike shëndetësore në nivelin parësor, Komuna, ndërsa për institucionet shëëndetëësore të nivelit dytësor dhe tretësor të kujdesit shëndetësor si dhe për institucionet në sektorin privat, Ministria e Shëndetësisë. [1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN PËR TË DREJTAT DHE PËRGJEGJËSITË E QYTETARËVE NË KUJDESIN SHËNDETËSOR Në amëzën assembly-kosova.org Archived 27 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.