Izet Malo atdhetari dhe luftëtari trim shqiptar nga Çamëria, i cili mbrojti me armë në dorë kufijtë e atdheut nga Preveza në Janinë ; u vu gjithashtu në mbrojtje të qeverisë së Vlorës1912-n. U nda nga jeta më 9 mars 1954.

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.