Jérôme Moïso

basketbollist francez

Jérôme Moïso (lindi më 15 qershor 1978) është ish-basketbollistë francezë. Ai ka luajtur basketboll në kolegjin e Universitetit të Kalifornisë. Ai ka luajtur në klube të NBA-së; Boston Celtics, Charlotte Hornets, New Orleans Hornets, Toronto Raptors, New Jersey Nets dhe Cleveland Cavaliers.

Moiso.JPG
Informacionet
Emri dhe Mbiemri: Jérôme Moïso
Ditëlindja: 15 qershor 1978
Vendlindja: Paris, Francë
Kombësia: Francezë
Gjatësia: 2.08 m
Pesha: 109 kg
Pozita: Sulmues / Qendror