Jacqueline Bracamontes van Hoorde lindi me 23 dhjetor1979Guadalajara është një aktore Meksikane. Ishte fituese e konkursit nacional "Nuestra belleza" (Bukuria jonë) në vitin 2000.

Bigrafia Redakto

Jacqueline është vajza e trajnuesit të futbollit Jesús Bracamontes dhe e Jacqueline Van Hoorde. Kur u kthye në Meksikë, filloi të punojë si një modele për disa revista modash për të rinj ; gjithashtu hyri në aktivitete si modele profesionale në Guadalahara. Në 2008 u shfaq në telenovelën "Mëndjelehtat nuk shkojnë në parajsë". Në 2009 në telenovelën Magji dashurie ose Joshja Magjike.

Lidhje të jashtme Redakto