Jean-Baptiste Say (Lion, 5 janar 1767 – Paris, 15 nëntor 1832) ka qenë një ekonomist francez. Say ka qenë ekonomisti klasik kryesor francez; ishte gjithashtu gazetar dhe sipërmarrës në fushën e pambukut. Është i famshëm për Ligjin e Say-t dhe më në përgjithësi për shkak të qëndrimeve të tija liberiste.

Lettres a M. Malthus, 1820

Biografia Redakto

Ligji i Say Redakto

Referime dhe shënime Redakto