John Ellis "Jeb" Bush lindi më 11 shkurt 1953 është ndërmarrës amerikan dhe politikan i partisë republikane i cili nga 1999 deri 2007 ka qenë në detyrë të guvernerit të Florides. Në opinion njihet si djali i i kryetarit George H. W. Bush, gjegjësisht vëllau më i ri i George W. Bush.

Gov Jeb Bush.jpgLidhje të jashtmeRedakto