Jehona. Nr 100 ( 28 maj 2014 ).jpg

Jehona revistë për kulturë, politikë dhe informim, në gjuhën shqipe në Luginën e Preshevës.

"Jehona", gjatë vitit 1977 botohej si Fletushkë, më vonë në vitet 1992, merr fizionominë e revistë mujore, për të vazhduar pastaj si dyjavore e javore. "Jehona", ka qenë dhe mbetet mediumi i vetëm i shkruar i pavarur në Luginë e Preshevës.

Lidhje të jashtmeRedakto

https://web.archive.org/web/20140517124502/http://jehonapress.com/