Jehona e Skraparit gazetë vendore, nisi botimin në vitin 1972. Në fillim dilte një herë në dhjetë ditë dhe më pas u bë gazetë javore.

Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.