Johan August Arfwedson

kimist suedez

Johan August Arfwedson u lind më 12 janar 1792Skagersholm, Suedi dhe ndrroi jetë më 28 tetor 1841Hedensöishte një kimist suedez. Ai më vitin 1817 bëri zbulimin e elementit kimik Lithium.

Johan August Arfwedson