John Cam Hobhouse

politikan britanik
Historical illustrations of the fourth canto of Childe Harold, 1818

John Cam Hobhouse i njohur edhe si Lord Broughton personalitet politik dhe letrar anglez. Mik i shkrimtarit Xhorxh Bajron. Bshkëudhëtues në Shqipëri.

JetaRedakto