Jonathan Joseph "John" Travolta lindi më 1954. Është një aktor dhe komedian.

John Travolta
Actors Michael Pena and John Travolta enjoys Game 5 of the 2016 World Series. (30565637262) (cropped).jpg
U lind në
John Travolta

1954
TitulliTravolta, 2016