Jonathan G. Meath lindi më 1955Baltimore, Maryland. Është një aktor dhe komedian.

Jonathan Meath
Jonathan G Meath portrays Santa Claus.jpg
Meath, 2010
Informacione personale
Vendlindja Baltimore, Maryland