Këngë përmetare libër me partitura nga Androkli Andrea (kompozuar dhe përpun.), Robert Radoja (red. muzikor), Xheni Hoxha (red.). Botuar në Tiranë nga "Flesh", në vitin 2016. Faqet e librit 308.