Kërkimet zhvillimore shkencore

Kërkimet zhvillimore përfshijnë punën krijuese të mbështetur mbi rezultatet e kërkimeve bazë dhe të atyre aplikative, që ndërmerret me qëllim të aplikimit të proceseve të reja apo për përsosjen e atyre ekzistuese.[1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN PËR VEPRIMTARINË KËRKIMORE - SHKENCORE Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine