Kështjella e Preshevës libër me autor Jahi Murati dhe Ismet Bajrami (rec.), Qenan Ferati (rec.), Hajredin Neziri (red.), Jakup Shabani (red.). Botuar në Prishtinë nga Libri shkollor, në vitin 2014. Faqet e librit 84.