Kafja e MadheShkodër ideuar nga mjeshtri i madh Idromeno ka qënë gjithmonë pikë takimi për qytetarët shkodranë por dhe për të huajt që kanë ardhur këtu. Si vendi më i preferuar pasi ndodhej në qëndër të qytetit ka qënë pjesë dhe e historisë .austriakët pasi u larguan në 1914 kafen e madhe e shtypën në kartolina për ta pasë si kujtim. Sot qëndron e mbyllur në pritje të nje restaurimi total.

Shiko edheRedakto

Shkodra

ReferimeRedakto

[1]